Aanbod

Individuele Coaching

Individuele coaching voor jou. We starten altijd met een vrijblijvende intake van ongeveer 30 minuten. Dit kan zowel op locatie als telefonisch. Vervolgens maken we de afspraak voor de sessie. Deze duurt ongeveer 1,5 uur. Je wordt door mij ontvangen en starten met een kopje koffie/thee/water, we bespreken even wat we in de intake besproken hebben over je coachvraag en gaan dan de bak in naar de paarden. Er wordt gewerkt met werkvormen die je met het paard gaat doen. Alle werkvormen vinden plaats naast het paard, niet op het paard. Na het uitvoeren van een werkvorm gaan we in gesprek en kijken we welke inzichten er naar voren komen en hoe we deze kunnen inzetten in het dagelijks leven. Wordt je al nieuwsgierig?

 • Investering € 95,- incl BTW
 • Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben
 • Ervarend leren met de feedback van het paard

Coachings traject

Een op maat gemaakt traject speciaal voor jou. We beginnen met een vrijblijvende intake van ongeveer 30 minuten. Dit kan zowel op locatie als telefonisch. Naar aanleiding van de coachvraag gaan we samen bekijken hoeveel coachingsessie's we gaan inzetten. Jij bent hier altijd leidend in, het gaat tenslotte om jou. Gedurende het traject kunnen we bekijken of er meer of minder sessie's nodig zijn. We bekijken per keer wat jij nodig hebt en waar jij je goed bij voelt.

 • Investering €95,- per sessie incl. BTW
 • Vanaf 5 sessie’s vooraf besproken 10% korting
 • Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben
 • Ervarend leren met de feedback van paarden

Teamcoaching

Wil je als team meer inzichten krijgen in jullie kwaliteiten en valkuilen, en hoe je deze kunt inzetten? Weet jij van je collega welke kwaliteiten hij of zij bezit? En hoe zit het met jullie samenwerking? Door het inzetten van werkvormen met de paarden gaan jullie oprechte en eerlijke feedback krijgen van het paard. Dit zal leiden tot inzichten en kun je met de nieuwe inzichten gelijk gaan oefenen en expirimeren met het paard en het team. Alle werkvormen gebeuren naast het paard.

 • Prijs op aanvraag
 • Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben
 • Ervarend leren met de feedback van het paard

Anders Leren met Paarden

Meer en meer kinderen lopen vast op school. Leuke, sportieve, sociale, creatieve kinderen die te maken krijgen met faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen en/of gedragsproblemen. Vaak krijgen ze diagnoses als dyslexie, dyscalculie, ADD, ADHD, hoogbegaafd, hoogsensitief of autistisch. Ondanks extra instructie, bijles en het advies om thuis extra te oefenen, blijven de resultaten achter. Deze kinderen worden elke schooldag weer geconfronteerd met hun onvermogen omdat de manier waarop de lesstof wordt aangeboden niet past bij hun leerstijl. ANDERS LEREN MET PAARDEN is een methode waarbij kinderen van de basisschool vanaf groep 4 met paarden worden gecoacht. Door de lesstof aan te pakken volgens hun eigen leerstijl - visueel/kinesthetisch in plaats van auditief - ontdekken ze dat ze wel degelijk kunnen leren. Schoolresultaten verbeteren, zelfvertrouwen wordt vergroot en kinderen gaan weer met plezier naar school.

 • Investering € 90,- incl BTW voor 1,5 uur
 • Bij 2 kinderen prijs per kind €45,-
 • Er zal op het paard gezeten worden
20220628_164411

Workshop "Ervaren bij de Paarden"

Wil jij meer weten over Paardencoaching en ben je nieuwsgierig naar wat dit nou eigenlijk inhoudt? Wil jij meer inzichten, ben je op zoek naar persoonlijke ontwikkeling of ben je benieuwd naar wat de meerwaarde van het paard gaat zijn bij coaching? Kom dan naar deze workshop "Ervaren bij de Paarden" in Aalst-Waalre in Noord-Brabant. In deze workshop ga je op een laagdrempelige manier kennismaken met paardencoaching. Ik ga je vertellen wat paardencoaching inhoudt en we gaan in een kleine groep, middels werkvormen, aan de slag met het paard. Paarden zijn heel puur in hun gedrag en reageren op onze non-verbale communicatie. Door het inzetten van werkvormen, het paard dat ons gedrag spiegelt en de vragen van de coach wordt het onbewuste bewust gemaakt en zal je nieuwe inzichten verkrijgen. Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden, en alle werkvormen zijn naast het paard. Er zal niet op het paard gereden worden. De workshop vindt buiten in een bosachtige omgeving plaats. Houd hiermee rekening in je keuze van kleding en zorg voor stevige schoenen of laarzen.

Er komen regelmatig nieuwe datums online te staan. Je kunt ook zelf voor minimaal 4 personen reserveren als uitje met de vrienden en/of familie. Datum: Vrijdag 20-09-2024 11:00-13:30u

 

Aanmelden kan via de mail of Whatsapp.

 • Investering €45,- per persoon incl. BTW
 • Werken in een kleine groep
 • Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben
 • Ervarend leren met de feedback van paarden